Szállítási feltételek

 

Ünnepek alatt leadott rendelések:
A december 20-a után beérkezett rendelések feldolgozását(!) január 2-án kezdjük meg, kérünk Titeket, hogy ezt vegyétek figyelembe, hiszen ezek a csomagok ezáltal inkább január második hetében kerülnek kiküldésre. Köszönjük!
 

Mennyibe kerül a kiszállítás? 

0-9999 Ft
között 990 Ft

10 000 Ft felett ingyenesen szállítunk!

20 kg feletti csomagsúly esetén 599 Ft pluszköltséget számolunk fel!

Áraink házhozszállításnál és picpack pontra történő szállításnál egyaránt érvényesek!


Házhoz szállítás

Abban az esetben, ha ezt választod, akkor az ország egész terültén belül, az általad megadott címre szállítjuk ki a csomagodat. Ez a cím lehet az otthoni vagy akár a munkahelyi címed is. 
Ha nem tudod átvenni a csomagot, akkor a futár másnap, sőt harmadnap is megpróbálja kézbesíteni azt. A házhozszállítás időpontját mi nem tudjuk befolyásolni, az ezzel kapcsolatos kéréseket sajnos figyelmen kívül kell hagynunk!
A futárnál készpénzben tudsz fizetni, ha korábban nem egyenlítetted a számládat nálunk.

Pick Pack pontra történő szállítás

200 településen több mint 500 átvevőhelyet találsz, a hozzád legközelebb esőt a vásárlás leadásakor tudod kiválasztani. 
Sms-ben értesítőt kapsz, ha a ponton van már a csomagod és áttudod venni. 
1 heted van rá hogy a csomagot átvedd, ha ez nem történik meg, a csomag visszakerül hozzánk. 
Az általad választott pont egyaránt tudsz készpénzzel és kártyával is fizetni. 

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a 6725 Szeged, Szabadsajtó utca 54. szám alatt (Biocity csengő) vehető át a csomag elkészültét jelző e-mail után, és csakis készpénzes fizetésre van lehetőség! Személyes átvétel esetén a rendelésfeldolgozás ideje 5-6 munkanap. Számlakiállítás után 10 munkanapon keresztül lehet átvenni a csomagot Hétfőtől Pénteking 08:30-15:30 óra között. A szolgáltatás díjtalan!


Mikorra várható a kézbesítés? 

Házhoz szállítás
esetén a számlázástól számított következő napon már a kezedben is van a csomag. A megrendeléstől számítva ez kb. 5-6 munkanapot jelent. Amennyiben bármilyen probléma adódna a megrendeléssel, mindenképpen felvesszük a kapcsolatot Veled, és egyeztetünk!
A Pick Pack pontra a számlázástól számított 1-2. napon érkezik be a csomag. Sms-ben kapsz értesítőt a csomag beérkezéséről. A megrendeléstől számítva kb. 5-6 munkanap alatt lesz átvehető a csomag.

 

Webáruházunkban feltüntetett készletek!

A webáruházunkban feltüntetett készletek tájékoztató jellegűek!  A készletek folyamatos online és áruházi értékesítése miatt a webshopban látható készletek és a tényleges áruházi készletek eltérhetnek egymástól, így előfordulhat, hogy a webshopban már lefoglalt termék nem áll rendelkezésre (például mert az áruházi értékesítés keretében eladásra került a termék utolsó darabja is). Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelésed teljesítése elhúzódhat, ilyenkor mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot.