Szafi Free Piros-bogyós Szőlő Lekvár 350 g

Szafi Free Piros-bogyós Szőlő Lekvár 350 g

MIRE JÓ?
 

Készleten

Vonalkód: 5999564154623

Kiszerelés: 350 g

Ár: 1 050 Ft

A feltüntetett ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Gyártó:

Már csak 1 db maradt

A kosárba maximum 1000 rakható!
Leírás

Részletek

Szafi Free Piros-bogyós Szőlő Lekvár 350 g

45%-al csökkentett energia-, és 45%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.

Piros bogyós gyümölcstartalom: 100 g termék 50 g piros bogyós gyümölcs felhasználásával készült.

Gyümölcsdarabokat tartalmaz.

Hőkezeléssel tartósítva.

Minőségét megőrzi: Felbontás után hűtőben (5-10 °C) tárolva 5 napig fogyasztható.

Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben (5-10 °C) tárolva 5 napig fogyasztható.

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb,  ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.

Kiszerelés: 350g

Összetevő

Összetevő

Összetevők 100 g-ban Piros bogyós gyümölcsök (50%) (piros ribizli, eper, málna), ivóvíz, szőlőmust sűrítmény (25%), sűrítő anyag (pektin)
Energia (kJ) 474
Energia (kcal) 112
Zsír (g) 1,05
-telített zsír (g) 0
Szénhidrát (g) 23
-cukor (g) 18
Rost (g) Nem
Fehérje (g) 1,15
Só (g) 0,01
Értékelések

Neked mi a véleményed a termékről?

Az Ön véleménye erről: Szafi Free Piros-bogyós Szőlő Lekvár 350 g

Szólj hozzá: Szafi free piros-bogyós szőlő lekvár 350 g
Minőség
Ár
Érték
 
* Kötelező kitölteni
Termék kérdések

Termék kérdések

Nincs kérdés
Mire jó

Mire jó?

Miért minket válassz?

Lorem ipsum

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett!

ügyfélszolgálat

Készséges ügyfélszolgálat!

Lorem ipsum

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ajándék a vásárlás mellé

Minden 10.000 ft feletti vásárlás mellé ajándék jár!

Címkék:

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.