Termékleírás
Fizetés & Biztonság
Fizetési módok
A fizetési információkat biztonságosan dolgozzuk fel. A kártyainformációkat nem tároljuk, és nincs is hozzáférésünk ezekhez az információkhoz.
Biztonságos fizetés
Az aszkorbinsav nem más, mint a C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, amelynek számos fontos funkciója van a szervezetünkben:
- A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a csontozat és a porcok állapotának, működésének fenntartásához, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához, valamint a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához
- A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
- A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
- A C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
- A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
- A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
- A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
- A C-vitamin hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
- A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
A C-vitamint nyers zöldségekkel (paprika, paradicsom, burgonya, kelvirág, stb.), gyümölcsökkel (citrus félék, bogyós gyümölcsök, stb.), valamint étrend-kiegészítők segítségével vihetjük be a szervezetünkbe. Ügyeljünk, a kiegyensúlyozott, változatos étrendre!
Az Szafi Reform aszkorbinsavat számos módon felhasználhatjuk a konyhánkban:
A Szafi Reform aszkorbinsav segít a gyümölcsök, zöldségek felületén, az oxidációs folyamatok hatására bekövetkező barnulás megakadályozásában.
A kenyerek, pékáruk sütésekor egy kávéskanál Szafi Reform aszkorbinsavat a tésztához adva jobb állagú, könnyebben nyújtható tésztát kapunk, amely a sütés után kevésbé morzsolódik.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor szén-dioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ilyen módon rendkívül könnyed állagú, ízletes süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Savanyító hatását kihasználhatjuk befőzéskor, illetve különböző szörpök, italok készítésekor. Így nagyon finom, hűsítő ízű italokat, lekvárokat készíthetünk.
Használatát javasoljuk még olyan lisztekhez is -mint például a napraforgóbél-liszt-, melyek a főzés során, oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.
Elégedett vagyok
Elégedett vagyok.
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel! 🤗
Fizetési módok
A fizetési információkat biztonságosan dolgozzuk fel. A kártyainformációkat nem tároljuk, és nincs is hozzáférésünk ezekhez az információkhoz.
Biztonságos fizetés
Ingyenes szállítás
Vásárolj legalább 9.900 Ft értékben és ingyen küldjük a rendelésed Csomagpont-os szállítással
30 napos garancia
Ha nem tetszik a termék, 30 napod van visszaküldeni
Több, mint 10 éve a piacon
Szakmai csapatunk bármiben segít. Lépj kapcsolatba velünk
Biztonságos fizetés
Minden tranzakciót titkosít a rendszerünk, hogy online védelmet biztosítsunk