10.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

30 NAPOS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

AJÁNDÉKOK ÉS KEDVEZMÉNYEK

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 30 257 6000

Biocity konyhatündér meglepetés doboz

Régi ár: 6 999 Ft

Akciós ár: 4 999 Ft

Coco4me Kókusztejszín 24% 200 ml

Régi ár: 479 Ft

Akciós ár: 299 Ft

Naturcity himalaya só 1000 g

Régi ár: 455 Ft

Akciós ár: 319 Ft

Csíráztass otthon!-Téli szezon a zsenge hajtások erejével

Változékony, kiszámíthatatlan időjárás jellemző az őszre és tavaszra mostanság. Ez nem csak a természet számára, de nekünk embereknek is rendkívül megterhelő. Migrénesek, keringési zavarban szenvedők ezt pontosan tudják, de a többiek is megsínylik a szeszélyesebb időszakokat, ha immunrendszerük nem turbó fokozatban üzemel. Ennek kapcsán most a csíráztatásról és a csírákból készül ízletes immunerősítőkről lesz szó!

Az értékes kannabiszolaj nyomában

Az orvosi kannabisz terápiában alkalmazott fogyasztásának előnyeiről egyre több bizonyíték áll rendelkezésünkre. Manapság a tudósok, orvosok olyan kiemelkedő eredményeket tudnak felmutatni világszerte a témában, melyek a különböző étrendkiegészítők választékában is megmutatkoznak. Megnézzük, miért és hogyan érdemes az értékes hozzávalót alkalmazni az egészségünk érdekében!

Bio és öko termékek mindenütt! Van ennek értelme?

A sima paradicsom olcsóbb, mint a bio. Melyiket válasszam? Mégis milyen hozzáadott értéket képvisel egy bio felirat a csomagoláson, és kinek kedvez ez valójában? Jogosan tesszük fel ezeket a kérdéseket, és jogunkban áll tudni a válaszokat is.

Szabad szappanozni!- Szappan kontra tusfürdő

Manapság egy átlagos fürdőszoba egy komplett vegyi labort rejteget, ha számba vesszük, mennyi mesterséges és akár mérgező illatanyagot, színezéket, kémiai vegyületet tartalmaznak az üvegcsék, flakonok a ridikülben, a polcokon… Megnézzük, miért érdemes a tusfürdőket az olcsóbb és sokkal egészségesebb szappanokra cserélni, hogy a fürdőszobánk a szépülést és tisztálkodást támogassa, és ne okozzon kárt a testi épségünkben!

Hajnövesztés, hajszépítés biotinnal

A biotin a B-vitaminok csoportjának tagja, és rendkívül fontos szerepet játszik a haj szépségápolásában, egészségében. Most kifejezetten erre az értékes összetevőre koncentrálunk, és megmutatjuk, miért és hogyan érdemes használni!

Csipkebogyó olajat a bőrnek!

Az őszi időszak kezdetén már lendületbe jön a vadrózsa, avagy a hecsedli, s az őszi fagyok beköszöntével érik majd be apró (ál)termése, a csipkebogyó. A kis piros bogyók mesés látványt nyújtanak az erdőszéleken. Teában, lekvárban jól ismerjük vitamindús összetevőiről, de kevesen tudják, hogy milyen varázslatos bőrszépítő hatással rendelkezik.

  • HIPP
  • ÉDEN PRÉMIUM
  • GABRIELLA MAJOR
  • DABUR
  • DERMAX
  • DIABESS
  • OXIGÉN
  • THE BRIDGE
  • Loton
  • DR.KELEN